VALAISE

TOIMITAMME, ASENNAMME JA HUOLLAMME
VALAISTUSRATKAISUT

Valaisimia erilaisiin kohteisiin.... ASUNTOON … PIHAPIIRIIN … JULKISEEN TILAAN … TEOLLISUUTEEN.  
Valmistajien sivustoilta löytyy iso määrä erilaisia valaisinmalleja (alla linkkejä). 
Toimitamme valaisimet tilauksen mukaan. 
Toteutamme myös asennukset ja huollot, tarvittavat kaapeloinnit ja valaistuksen ohjausratkaisut.


" Ilta hämärtyy ja sähkölamput syttyvät kodeissa, elämä keinovalossa alkaa. Täällä pohjolassa tarvitsemme paljon keinovaloa. Siksi ei ole ihan sama millaisessa valaistuksessa vietämme suuren osan elämästä ... "
(linkistä voit lukea lisää / Airam Electric Oy Ab)


Valaisimet ja valaistuksen ohjausratkaisut kehittyvät jatkuvasti. Nykyaikaisen LED- tekniikan ansiosta valaisimien energiankulutus tuotettuun valomäärään nähden on laskenut voimakkaasti.

Toimitamme tuotteet ja asennuspalvelun tilauksen mukaan

Puh. 010 387 5500
Esimerkkejä tuoteryhmistä ja tuotteista / tuotetoimittajista :

AIRAM ELECTRIC OY AB on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana – vuodesta 1921. 

"AAMULLA AURINKO, ILLALLA AIRAM "


Enston valaisimet ovat asennettavuudeltaan sekä valoteknisesti huippuluokkaa ja mm. markkinoiden laajimmat ohjauksen ja liiketunnistuksen ominaisuudet. Ensto on Ensio Miettisen vuonna 1958 perustama yritys.

 

"Maahantuomme hinta- ja laatusuhteeltaan erinomaisia valaisimia ja valaistusjärjestelmiä, jotka edustavat alan ehdotonta huippua. Olemme valinneet tuotemerkit ja valmistajat jotka toimintamallinsa, muotoilunsa, hintansa sekä teknisten ominaisuuksiensa puolesta soveltuvat suomalaiseen arkkitehtuuriin niin sisä- kuin ulkotiloissa."


Proton Lighting valmistaa, kehittää ja myy eri tyyppisiä valaistusratkaisuja teollisuuteen, toimistoihin, kouluihin, myymälöihin, koteihin ja Solution-ympäristöön. Meillä on yli 70 vuoden kokemus valaisinratkaisujen toteuttamisesta julkisissa tiloissa. Tunnetuin valaistusbrändimme on EXAKTOR

 

Glamox Luxo Lighting on yksi Euroopan johtavia valaisinvalmistajia. Toimitamme korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten oppilaitoksiin, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, terveydenhuollon tarpeisiin sekä hotelleihin ja ravintoloihin.

 

Olemme tyylikkäiden sisustus- ja ulkovalaisimien maahantuoja. Tuotevalikoimamme sopii niin yksityisiin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin.


Hide-a-lite on tuotemerkki jota OEM Finland Oy myy ja markkinoi Suomessa. Hide-a-lite brändi on jo johtavassa asemassa kodinvalaistuksessa Ruotsissa ja nyt me olemme matkalla samaan suuntaan täällä Suomessa. Tuotteet on valittu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin.


I think that, as life is action and passion, we should share the passion and action of our time at peril of being judged not to have lived at all.


Ketonen Oy on suomalainen valaisimien valmistaja ja maahantuoja. Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme koteihin ja julkisiin tiloihin soveltuvia laadukkaita ja energiatehokkaita valaisimia. Hyvä valaisin kestää aikaa ja luo ympäristöstä viihtyisän ja turvallisen.


Feilo Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde ja valaisinvalmistajista, yrityksessä työskentelee yli 6000 työntekijää. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lumiance, Sylvania ja Concord.
Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan.


OSRAM on vahvana valaistusalan teknologiajohtajana omistautunut valolle jo yli 110 vuoden ajan. Valaistuksen jatkuva kehittäminen perinteisestä valaistuksesta kohti LED-teknologiaa ja älykkäitä valaistusratkaisuja osoittaa OSRAM:n kyvyn parantaa valon ja valaistuksen laatua jatkuvasti – optimaalisella tuotetarjonnalla ja uraa-uurtavalla teknologialla.

Siteco on yksi teknisen sisä- ja ulkovalaistuksen johtavista valmistajista maailmassa. Useiden vuosien valaistuskokemuksen avulla Siteco muovaa modernia valaistusteknologiaa ja tuottaa premium-tason LED-valaistusratkaisuja.

Traxon Technologies on dynaamisten LED-valaistusratkaisuiden spesialisti ja on toteuttanut erilaisia ammattimaisia, luovia ja koristeellisia valaistusprojekteja – kuten tunnelmallisia myymälävalaistuksia, tyylikkäitä siltakorostuksia ja inspiroivia rakennusten julkisivuja – jo useiden vuosien ajan.

e:cue tarjoaa korkealaatuisia ohjaus- ja automaatioratkaisuja dynaamiseen valaistukseen ollen yksi alan johtavista valmistajista. Innovatiivisella tuoteportfoliolla; edistyksellisillä ohjelmistoillaan ja laitteistoillaan e:cue kehittää oikean ohjausjärjestelmän mihin tahansa valaistuskohteeseen.


Philips Valaistus on maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Innovatiiviset LED-valaistusratkaisut ovat toiminta-alueemme, jolla asiantuntijuutemme on maailman arvostetuinta. Meillä on pitkä kokemus LED-valaistusratkaisujen kehittämisessä, valmistamisessa ja käyttöönotossa.


Soluxima on toiminut LED-alalla vuodesta 2005. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa teollisuusvalaisimet, ulkovalaisimet sekä pienemmät eri kantaiset lamput.


Winled-valaisimet edustavat led-valaistuksen laadullista kärkeä Suomessa. Mallistostamme löydät tuotteet sisälle, ulos, asuntoihin tai teollisuuteen. Kaikki valaisimemme on mitattu Suomessa, testattu kolmannen osapuolen toimesta ja sertifioitu täyttämään tiukimmatkin laatu- ja turvallisuusvaatimukset.


Wulffin led-ratkaisut parantavat suomalaisten työympäristöjen laatua, säästävät merkittävästi energiaa ja kustannuksia sekä tekevät hyvää ympäristölle. Vaikuta myönteisesti työviihtyvyyteen ja säästä samalla rahaa. Wulff LED - valoisa tulevaisuus!


Hieman lampputietoutta (Wikipedia >>):


SLO HUOLTOMIEHEN LAMPPUOPAS ON MAINIO APUVÄLINE LAMPPUJA VALITTAESSA SEKÄ LAMPPUJEN YLLÄPIDOSTA VASTAAVILLE, TUTUSTU.