OHJAA

TOIMITAMME, ASENNAMME JA HUOLLAMME
OHJAUSRATKAISUT
 

Esimerkikssi edustamallamme ABB-free@home -automaatiojärjestelmällä voidaan ohjata asunnon tai toimitilan toimintoja älykkäästi; mm. valaistusta ja valaistustilanteita, pistorasioita,  lämmitystä, ja vaikkapa kaihtimia / markiiseja ... ovipuhelinta … musiikkia ...
-ja mikä parasta; myös kosketusnäytöltä ja/tai mobiililaitteella vaikkapa etänä...


Nykyaikaisilla tuotteilla ja ratkaisuilla saavutetaan mm. käyttäjäystävällinen ja energiatehokas valaistuksen ja lämpötilan säätö ja ohjaus.  

Tässä muutamia edustamiamme tuoteryhmiä (ABB):


Ohjattavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kodin sähköistyksellä

Älykkäät sähköistyksen ratkaisut tuovat kotiisi aivan uutta viihtyvyyttä. Kotisi on mukavampi, turvallisempi, energiatehokkaampi ja toimivampi kuin koskaan.

Vaikkapa kodin sähköistyksen ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa.


Nopeasti reagoiva lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään energiaa. Ohjaukselta voidaan vaatia ainakin, että lämpötilaa voidaan säätää huoneen käyttötarkoituksen mukaan ja lämpötilaa voidaan laskea tarvittaessa poissaolon ajaksi. Älykäs lämmityksenohjaus tuo asumiseen uudenlaista mukavuutta ja joustavuutta.


Löydät DEVI-termostaattien valikoimasta niin tyylikästä muotoilua kuin ratkaisuja, joiden avulla voit ohjata sähkölämmitystä langattomasti matkapuhelimellasi etänä.


Kiinteistön tietoverkon yleiskaapelointi muodostuu passiivisista komponenteista, kuten kaapelit, liittimet, rasiat ja liitinpaneelit.  Tietoverkkoon kuuluu myös yleiskaapelointiin liitettävät aktiivilaitteet kuten kytkimet ja reitittimet.

Oheisella videolla näytetään esimerkkinä Cat6 UTP -liittimen asennus datakaapeliin erityisen työkalun avulla.


Perinteinen antenniverkko pitää yhä pintansa vaikka etenkin suurissa uusissa kiinteistöissä televisiolähetyksiä on alettu vastaanottaa yhä useammin kuitu - ja yleiskaapelointiverkon ( IP -verkon ) kautta.

Videolla esitetään esimerkkinä antenniverkon QuickMount -liittimen ( F-liitin ) asennus koaksiaalikaapeliin.