OHJAA

TOIMITAMME, ASENNAMME JA HUOLLAMME
OHJAUSRATKAISUT
 

Esimerkikisi ABB-free@home -automaatiojärjestelmällä voidaan ohjata asunnon tai toimitilan toimintoja älykkäästi; mm. valaistusta ja valaistustilanteita, pistorasioita,  lämmitystä, ja vaikkapa kaihtimia / markiiseja ... ovipuhelinta … musiikkia ...
-ja mikä parasta; myös kosketusnäytöltä ja/tai mobiililaitteella vaikkapa etänä...


Nykyaikaisilla tuotteilla ja ratkaisuilla saavutetaan mm. käyttäjäystävällinen ja energiatehokas valaistuksen ja lämpötilan säätö ja ohjaus.  

Tässä muutamia esimerkkituotteita (ABB):


Ohjattavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kodin sähköistyksellä

Älykkäät sähköistyksen ratkaisut tuovat kotiisi aivan uutta viihtyvyyttä. Kotisi on mukavampi, turvallisempi, energiatehokkaampi ja toimivampi kuin koskaan.

Vaikkapa kodin sähköistyksen ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa.


Nopeasti reagoiva lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään energiaa. Ohjaukselta voidaan vaatia ainakin, että lämpötilaa voidaan säätää huoneen käyttötarkoituksen mukaan ja lämpötilaa voidaan laskea tarvittaessa poissaolon ajaksi. Älykäs lämmityksenohjaus tuo asumiseen uudenlaista mukavuutta ja joustavuutta.


Löydät DEVI-termostaattien valikoimasta niin tyylikästä muotoilua kuin ratkaisuja, joiden avulla voit ohjata sähkölämmitystä langattomasti matkapuhelimellasi etänä.