OHJAA

TOIMITAMME, ASENNAMME JA HUOLLAMME
OHJAUSRATKAISUT
 Miksi tyytyisit perinteisiin epämukaviin ja energiaatuhlaaviin ratkaisuihin ? Nykyaikaisilla tuotteilla saavutetaan mm. käyttäjäystävällinen ja energiatehokas valaistuksen ja lämpötilan säätö ja ohjaus.  

Tässä muutamia esimerkkituotteita (ABB):

Valonsäätimillä sopiva valaistus      
Busch-Dimmer® Tool   säätimien valintatyökalu (eng)

Termostaateilla sopiva lämpötila 

Merkinantotuotteet parantavat turvallisuutta

Liike- ja läsnäolotunnistimilla ohjauksia tarpeen mukaan 

Langattomuudella vapautta ohjaukseen

Ajastimet ja kellokytkimet ajan tasalla

USB -pistorasiassa paikka lataukselle 

Ovipuhelimia kaikkiin kohteisiin


Esimerkkejä tuoteryhmistä ja tuotteista / tuotetoimittajista :

Ohjattavuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kodin sähköistyksellä

Älykkäät sähköistyksen ratkaisut tuovat kotiisi aivan uutta viihtyvyyttä. Kotisi on mukavampi, turvallisempi, energiatehokkaampi ja toimivampi kuin koskaan.

Kodin ohjaus on nyt yksinkertaista ja helposti muokattavissa. ABB-free@home-järjestelmästä löytyy kotiautomaatioon hyödylliset, asuinmukavuutta lisäävät toiminnot, ja siihen liittyvät työt on helppo toteuttaa.


Nopeasti reagoiva lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään energiaa. Ohjaukselta voidaan vaatia ainakin, että lämpötilaa voidaan säätää huoneen käyttötarkoituksen mukaan ja lämpötilaa voidaan laskea tarvittaessa poissaolon ajaksi. Älykäs lämmityksenohjaus tuo asumiseen uudenlaista mukavuutta ja joustavuutta.


Löydät DEVI-termostaattien valikoimasta niin tyylikästä muotoilua kuin ratkaisuja, joiden avulla voit ohjata sähkölämmitystä langattomasti matkapuhelimellasi etänä.