VALAISTUS

ASENNUS- JA HUOLTOPALVELU SEKÄ TUOTTEET TILAUKSEN MUKAAN


" Kun  ilta hämärtyy ja sähkölamput syttyvät  , elämä keinovalossa alkaa. Täällä pohjolassa tarvitsemme paljon keinovaloa. Siksi ei ole ihan sama millaisessa valaistuksessa vietämme suuren osan elämästä ."  / AIRAM 

AAMULLA AURINKO, ILLALLA AIRAM  


Valaisimet ja erilaiset ohjausratkaisut kehittyvät. Energiankulutus tuotettuun valomäärään nähden on pienentynyt merkittävästi kun on siirrytty perinteisistä hehkulampuista uuteen LED-tekniikkaan.


 

Vanhat valaisimet vaativat huoltoa ja usein ratkaisuna on vaihtaa  tuote uuteen sopivaan energiatehokkaampaan malliin.

Vanha rikkoontunut lamppu on usein korvattavissa  LED-lampulla, mutta asiasta on syytä ottaa selvää lamppua valittaessa koska  vanhoja ja uusia valonlähteitä on paljon eri tyyppisiä ja eri tehoisia.

Soita tai lähetä sähköpostia info[at]vaasansahkopalvelu.fi

 

Alla esimerkkejä valaisinvalmistajista / maahantuojista,
klikkaamalla yrityksen nimeä, avautuu ko. sivusto ja pääset tutustumaan valaisinmalleihin :

 

"AIRAM ELECTRIC OY AB on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana – vuodesta 1921 "

AIRAM ALASVALOT YM. YM. >>

"Enston valaisimet ovat asennettavuudeltaan sekä valoteknisesti huippuluokkaa ja mm. markkinoiden laajimmat ohjauksen ja liiketunnistuksen ominaisuudet. Ensto on Ensio Miettisen vuonna 1958 perustama yritys"


 
ENSTO JONO- YM. VALAISIMET ...

"Glamox Luxo Lighting on yksi Euroopan johtavia valaisinvalmistajia. Toimitamme korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisiin tiloihin, kuten oppilaitoksiin, toimisto- ja teollisuusrakennuksiin, terveydenhuollon tarpeisiin sekä hotelleihin ja ravintoloihin"


 
GLAMOX VALAISIMIA >>

"Olemme tyylikkäiden sisustus- ja ulkovalaisimien maahantuoja. Tuotevalikoimamme sopii niin yksityisiin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin"


"Hide-a-lite on tuotemerkki jota OEM Finland Oy myy ja markkinoi Suomessa. Hide-a-lite brändi on jo johtavassa asemassa kodinvalaistuksessa Ruotsissa ja nyt me olemme matkalla samaan suuntaan täällä Suomessa. Tuotteet on valittu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin"

LED-VALONAUHAT JA MUUT VALAISIMET >>

" Oma tuotantomme tapahtuu Vaasassa.

Ketonen Oy on suomalainen valaisimien valmistaja ja maahantuoja. Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme koteihin ja julkisiin tiloihin soveltuvia laadukkaita ja energiatehokkaita valaisimia. Hyvä valaisin kestää aikaa ja luo ympäristöstä viihtyisän ja turvallisen"


KOKO VALAISINVALIKOIMA >>

"Feilo Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde ja valaisinvalmistajista, yrityksessä työskentelee yli 6000 työntekijää. Tunnetuimmat tuotemerkit ovat Lumiance, Sylvania ja Concord.
Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan"

VALAISINVALIKOIMAA >>

"OSRAM on vahvana valaistusalan teknologiajohtajana omistautunut valolle jo yli 110 vuoden ajan. Valaistuksen jatkuva kehittäminen perinteisestä valaistuksesta kohti LED-teknologiaa ja älykkäitä valaistusratkaisuja osoittaa OSRAM:n kyvyn parantaa valon ja valaistuksen laatua jatkuvasti – optimaalisella tuotetarjonnalla ja uraa-uurtavalla teknologialla"


"Philips Valaistus on maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Innovatiiviset LED-valaistusratkaisut ovat toiminta-alueemme, jolla asiantuntijuutemme on maailman arvostetuinta. Meillä on pitkä kokemus LED-valaistusratkaisujen kehittämisessä, valmistamisessa ja käyttöönotossa"Hieman lampputietoutta (Wikipedia >>):