PATTERILÄMMITYS

PATTERILÄMMITYS

Patterilämmitys on edullinen lämmitysratkaisu jolla on ominaisuutena helppo huonekohtainen ja tarkka säädettävyys. Nykyaikaiset lämmittimet, termostaatit ja ohjaussovellukset mahdollistavat monipuoliset käyttötottumukset ja huomattavaa säästöä energiankulutuksessa.

Valitse läpivirtauslämmittimet tai allergiaystävälliset, suljetut öljytäytteiset säteilylämmittimet. 

 

Lämmittimet sopivat erilaisiin tiloihin lämmitysratkaisuksi, sillä ne ovat helppoja asentaa ja vaihtaa uusiin. Miellyttävä lämpötila saavutetaan niillä nopeasti, koska suurin osa käytetystä energiasta muunnetaan lämmöksi. Lämmittimet soveltuvat uudisrakennuksiin, saneerauksiin ja lisälämmönlähteeksi.

TASO Miellyttävä yhdistelmälämmitin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

LISTA Vrt. Taso. Lista on matala malli ( 200 mm)

PETA Peittämissuojattu yhdistelmälämmitin esim. vaatehuoneisiin 

ROTI Roiskevesitiivis lämmitin esim. pesuhuoneeseen

BETA Virtauslämmitin elektronisella termostaatilla (5 - 30ºC) ja kytkentärasialla/pistotulpalla 

Glen Dimplex Nordic on norjalainen yritys joka kehittää, valmistaa ja myy energiatehokkaita tuotteita ja ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita erilaisten rakennusten sähkölämmitykseen ja energian hallintaan.

Nobö Top ja Front -lämmittimet ....ÖLJYTÄYTTEISET LÄMMITTIMET

Öljytäytteisissä lämmittimissä vastus on suljetussa öljytilassa lämmittimen sisällä, tällöin huoneilma ei pääse kosketuksiin vastuksen kanssa. 

Öljytäytteiset lämmittimet - Yali Digital

Yali Digital on muotoilultaan klassinen ja uuden EcoDesign direktiivin täyttävä lämmitin. Siinä on uusia, moderneja toimintoja. Yali Digital tarjoaa erinomaisen lämpötilasäädön selkeällä digitaalisella näytöllä joka on lämmittimen sivupaneelissa. Lisävarusteena voi valita Touch E3 kosketusnäytön etäohjausta varten ja joka voidaan helposti liittää myös Wifi-verkkoon. Lämmitin voidaan liittää myös kiinteään langalliseen ohjaukseen. Lämmityksen ohjaus on helposti päivitettävissä uusien toimintojen kehittyessä. Lämmittimessä on kaikki uudet Eco Design asetuksen vaatimat ominaisuudet. Viikkokelloajastin, avoimen ikkunan tunnistin, ennakoiva käynnistysautomatiikka, termostaatin alhainen lepovirta <0,5W sekä etäohjausmahdollisuus mobiililaitteella. Lisäksi siinä on etu- ja takaelementin erillissäätö ja 3-portainen pintalämpötilan valinta sekä orjalämmitin ominaisuus mikä tekee lämmittimestä entistä monipuolisemman.

Lämmitin toimitetaan kiinteällä sähköasennuksella ja pistotulppaisena sen voi asentaa lisävarusteena saatavan liitosjohtopakkauksen avulla

Öljytäytteiset lämmittimet - Yali Comfort

Yali Comfort on oikea valinta kodin lämmittämiseen uudis- ja korjausrakentamiskohteissa. Elektroninen termostaatti, analogiset säädöt sekä lämpötilan ja toimintatilan valitsimet auttavat käyttäjää säätämään tämän perustason sähkölämmittimen toimintoja helposti. Etupaneelin suurimmaksi lämpötilaksi voidaan valita 60, 75 tai 90 ˚C.

Lämmitin voidaan yhdistää ulkoiseen ohjauskelloon johdolla. Yali Comfort on monipuolinen lämmitin ja saatavana 250–1500 watin tehoisena sekä 300 ja 500 mm:n korkuisena.

Warmoksen tehdas sijaitsee Muurlassa ja suomalaisuus on yritykselle tärkeää. Siksi halutaankin ylläpitää suomalaista laatua, osaamista ja työtä. Warmos-mallistosta löydät sopivan lämmönlähteen sekä kotiin että työpaikalle. Useat korkeusvaihtoehdot ja paneelien ajaton muotoilu takaavat helpon sovituksen kaikenlaisiin sisustusratkaisuihin. Valikoimaamme kuuluvat myös esimerkiksi erityisen vaativiin tiloihin tarkoitetut lämmittimet sekä uniikit väri- ja sisustuslämmittimet.