LATTIALÄMMITYS

LATTIALÄMMITYS

Lattialämmitys on miellyttävä ja hyvin yleinen lämmitysmuoto. Lämpö jakautuu tasaisesti eikä tule vedon tunnetta. Sähköinen lattialämmitys toteutetaan tyypillisesti huonekohtaisilla lämmityspiireillä ja  lattia- tai yhdistelmätermostaateilla. Monipuolisemmat ohjausratkaisut mahdollistavat maksimoidun energiatehokkuuden ja vieläkin suuremman säästön sähkölaskussa.

Lattian rakenteesta ja lämmityksen toteutustavasta riippuen lämmitys voidaan toteuttaa varaavana tai nopeammin säätöön reagoivana.

Valittavissa on lattialämmityskaapeleita, lattialämmitysmattoja, lattialämmityselementtejä ja -kelmuja.


Enston lattialämmityskaapeleilla lämmität kotisi taloudellisesti ja mukavasti. Lattia tuntuu miellyttävän lämpimältä ja esimerkiksi pesutilat kuivuvat nopeasti. Valikoimastamme löytyy ratkaisut sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.


Jokapäiväistä arjen luksusta ei ole vain tunne lämpimistä jaloista vaan myös, se että voidaan saavuttaa miellyttävä lämpö jokaiseen huoneeseen mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella. Tämän sinulle tekee mahdolliseksi DEVIn sähköinen lattialämmitys.


Raychem-lattialämmitys lisää mukavuutta ja alentaa lämmityskuluja


Mielestämme ihana lattialämmitys tulisi saada aikaan turvallisesti ja helposti. Tämän vuoksi valmistamme toimintavarmoja ja energiatehokkaita tuotteita, sekä annamme lattialämmitysjärjestelmillemme 25 vuoden takuun. Ebeco on toiminut sähköisen lattialämmityksen parissa lähes 40 vuotta. Lue täältä lisää siitä, miten lattialämmitys toimii.

Ebecolta löytyy aina sopiva lämmitysratkaisu riippumatta siitä, onko kyseessä kokonainen talo, kellari vai pieni kylpyhuone. Saatavana on neljä lattialämmitysjärjestelmää, jotka sopivat erilaisiin olosuhteisiin ja toiveisiin. Ebecon lattialämmitysopas auttaa löytämään olosuhteiden kannalta parhaan ratkaisun.