KAMERAVALVONTA

TURVAA KAMERAVALVONNALLA 


Ajantasalla oleva tekniikka mahdollistaa turvallisen ja suojatun liittämisen verkkoon sekä käyttäjälle mieluisan käyttökokemuksen

Tyypillisen kameravalvontajärjestelmän  laitevalikoima sisältää tallentimen, tarvittavat kytkinlaitteet, kaapeloinnin ja kameratVaatisiko olemassaoleva kameravalvontalaitteisto päivitystä ?
Oletko kiinnostunut kameravalvonnan hankkimisesta ?

Ota yhteyttä !


Tuotevalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu erilaisiin valvontakameratarpeisiin - myös vaativiin olosuhteisiin

IP-kamera lähettää suoraa digitaalista videokuvaa verkosta päätelaitteeseen reaaliajassa, ja kuvaa voidaan katsoa ja ohjata verkkoselaimella mistä tahansa, mistä löytyy Internet-verkko.  Valitse kiinteistä, kupumallisista ja ohjattavista malleista kameravalvontaratkaisu Ethernet-verkkoon.

CVI/AHD/ANALOGISET-kamerat

 
 

NVR / XVR -tallentimet

 

Tietokoneet ja lisenssit

Obseron on suomalainen videonhallintaohjelmisto, joka on saanut kiitosta erityisesti käyttäjäystävällisyydestä ja toimintavarmuudesta. Ohjelmisto on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta niin helpoksi, ettei käyttöopasta tarvitse välttämättä edes avata. Obseron soveltuu kaiken kokoisiin kameravalvontajärjestelmiin, ja sitä voi käyttää pöytäkoneen lisäksi myös kännykällä tai tabletilla mobiiliapplikaation avulla. Obseronilla on lukemattomia tyytyväisiä ja pitkäaikaisia käyttäjiä. Uudistuneen Obseronin aiempi nimi oli Ksenos.

 

Nykytekniikkaa vanhan järjestelmän tilalle

Uusi hybridijärjestelmä on yhteensopiva perinteisen analogisen järjestelmän kanssa. Laitteistoon voidaan liittää vanhatkin toimivat perinteiset kamerat sekä olemassaoleva koaksaalikaapelointi. Päivitä vanha järjestelmäsi kustannustehokkaasti uudella tallentimella ja tarvittaessa uusilla kameroilla.

Kameravalvonnassa on nykyään käytössä erilaisia kuvansignaaleja ( kameran ja tallentimen välillä) valitusta tekniikasta riippuen ; Uudehkot HDCVI/AHD/TVI/SDI sekä perinteinen CVBS ja yleisin esiintyvä IP .  Järjestelmää päivitettäessä tämä tulee huomioida.

Kaikki uudemman tekniikan kuvatallentimet ovat liitettävissä paikallis- / etävalvontaan Ethernet lähiverkossa / Internet verkossa.

IP -kamerajärjestelmät Ethernet-verkkoon

IP-kamera lähettää suoraa digitaalista videokuvaa kamera-aliverkossa päätelaitteeseen ( esim. kuvatallentimelle) . Tallennetta tai reaaliaikaista kuvaa voidaan katsoa ja ohjata verkkoselaimella mistä tahansa, mistä löytyy Internet-verkko. 
Eri tyyppisista  kiinteistä, kupumallisista tai  ohjattavista kameramalleista voidaan rakentaa kameravalvontaratkaisu Ethernet-verkkoon ja haluttaessa Internetin yli etävalvontaan. 

Ylläolevasta linkistä löytyy paljon tietoa henkilötietojen rekisteröinnistä 
( TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO -sivusto)