HÄLYTINTARJOUS

KESÄTARJOUKSENA 15.6.-11.8. VÄLISENÄ AIKANA TEHTYIHIN TILAUKSIIN

MAAHANTUOJAN KESÄKAMPANJAN ETU ASIAKKAALLE
HUIPPU -HÄLYTINLAITTEISTA !

ÄLÄ JÄTÄ VIIME TIPPAAN !

LUPAAMME SAMASSA YHTEYDESSÄ TILATUISTA DSC JA VISONIC -ILMAISIMISTA  20 % SEKÄ NÄIDEN ASENNUSPALVELUSTA 10 % ALENNUKSEN ( alennus normaalihinnoista) !Hyödynnä nyt kuvayhteys vaikkapa kesäasuntoosi omasta puhelimestasi! Saat langattoman kamerailmaisimen kaupanpäälle kun ostat tässä sivulla esitetyn Power NEO  tai Visonic Power Master murtohälytinkeskuspaketin !!!
(NEO langaton liikeilmaisin + kamera , norm. hinta 259 eur + alv )
(PowerG langaton liikeilmaisin + kamera , norm hinta 268 eur + alv)
MUISTA VIITATA TILATESSA TÄHÄN NETTISIVUUN !

Tässä sivulla esitetyt hinnat / tuotteet eivät sisällä GSM/Dataverkon käyttöön liittyviä kuluja / SIM korttia ( Tilaajan hankittava / kustannettava erikseen)


Murtohälytysjärjestelmän (HS2064PCB/RFC, 430 eur ) DSC Power NEO HS2064 keskuskortti, metallikotelo ja LCD-näppäimistö langattomalla vastaanottimella sekä keskukseen sijoitettava NEO 3G GSM-modeemi (NEO3G2080, hinta 365 eur)

KAMPANJAHINTA  790 eur ,sis. Alv 24% . JA NYT KAMPANJASSA MUKAAN KAMERAILMAISIN !

Jos tilaat myös asennuspalvelun + muita tuotteita, ne laskutetaan menekin mukaan.

Keskukseen on liitettävissä paljon erilaisia ilmaisimia, kaapeloituna tai langattomasti !!

DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja PowerMasterin uusimman teknologian. Yhdessä nämä luovat erittäin monipuolisen ja turvallisen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.


DSC Power NEO on syntynyt, kun maailman suurin turvatekniikan valmistaja TYCO Security Products osti Visonic Ltd:n, joka kehitti mullistavan PowerG-teknologian. DSC Power NEO on hälytinjärjestelmä, joka sisältää TYCO DSC Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja Visonic PowerMasterin parhaimmat ominaisuudet. Erityisesti sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota, että haastavimpiinkin kohteisiin on mahdollista luoda edullinen ja mutkaton turvajärjestelmä. Tietysti NEO:ssa on myös nykypäivänä tarvittavat sovellukset älypuhelimiin ja tabletteihin.

DSC Power NEO:ssa on 16-128 silmukkaa sekä tuttu, käyttäjälle ja asentajalle suunniteltu DSC ulkomuoto ja käyttöjärjestelmä.

DSC Power NEO on täysin moduulirakenteinen, joten turvajärjestelmiä on saatavilla aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Langattomat ilmaisimet voidaan asentaa juuri sinne missä niitä tarvitaan.


Langattoman murtohälytysjärjestelmän Visonic PowerMaster 10 keskus, kamerailmaisin, kauko-ohjain, magneettikosketin, liikeilmaisin ja GSM-modeemi (norm. 830 + 332 eur )

KAMPANJAHINTA  830 eur ,sis. Alv 24% .  PAKETTI SISÄLTÄÄ KAMERAILMAISIMEN !

PowerMaster vastaa langattomien hälytinjärjestelmien haasteisiin jopa paremmin kuin kukaan koskaan ennen. Kun siihen lisätään vielä järjestelmän energiatehokkaat ominaisuudet, voidaan puhua alaa mullistavasta PowerMaster-tuoteperheestä.

VAKAA JA LUOTETTAVA KÄYTTÖKOKEMUS.
FHSS-teknologia sekä TDMA-synkronisoitu takaavat PowerMaster-järjestelmien laadun ja toimintavarmuuden. Turvallinen ja korkeatasoisesti suojattu viestiliikenne onnistuu AES-128:n avulla.

ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ TOIMINTA.
Uskomattoman virranhallinnan ansiosta järjestelmän akut ja paristot kestävät normaalikäytössä jopa viisi vuotta. Ympäristöystävällisyys, energiatehokkuus ja alhaiset ylläpitokustannukset tekevät PowerMaster-tuotteista ylivoimaisen vaihtoehdon hälytinjärjestelmäksi.

 

... " ja mielenrauhaa pitkälle tulevaisuuteen "

 
 

 
 
 


VAASAN SÄHKÖPALVELU OY
VAASAN TURVA-AUTOMAATIO

Asemakatu 26,  VAASA
Puh. 010 387 5500


' Yksilöllinen palvelu ' ja ' kehityksessä mukana ' ovat vahvuutemme.
Alan johtavien valmistajien tuotteet tarjoavat SÄHKÖ-, TELE- ja TURVAjärjestelmien uuden ulottuvuuden.