Aurinkovoimala

TOIMITAMME , ASENNAMME ja HUOLLAMME
AURINKOSÄHKÖRATKAISUT

HYÖDYNNÄ AURINKOENERGIAA

Investointi on sitä kannattavampi, mitä enemmän käyttäjä voi itse hyödyntää paneeliston tuottamaa sähköä,

alla esimerkkikuvia tuotteista; huom! mallit ovat saattaneet uudistua julkaisun jälkeen.

Kysy tarjous !


 

Tilaukset ja tiedustelut  :

Puolikenno (half-cut) -paneelissa paneelin kennot ovat puolitettu, mikä mahdollistaa tehokkaamman energiantuotannon. 
Rinnakkaisten kennojen (kaksoismoduulirakenne) ansiosta paneeli tuottaa enemmän energiaa varjostuessaan sekä aamuisin ja iltaisin auringon ollessa matalalla. Toisen puolen varjostuessa toinen puoli jatkaa toimintaansa. Esim. keväällä lumien sulaessa yläosa tuottaa jo täydellä teholla kun alaosa on vielä lumen peitossa.

GEF:n tuotetarjonnassa on ainoastaan yksikidepaneeleita
GEF on luopunut monikidepaneelien jakelusta piin alkuperän heikon selvitettävyyden vuoksi. Yksikidekennon valmistusprosessi on monikidekennoa vaativampi, ja prosessissa käytetyn piin alkuperän valvominen on näin ollen selkeämpää. 80 % maailman polypiin tuotannosta tapahtuu Kiinassa ja teollista polypiin tuotantoa ei ole Suomessa lainkaan.


Aurinkovoimalan paneelit kiinnitetään suomalaisesta teräksestä Orimattilassa valmistetuilla kiinnikkeillä. GEF:n palvelutarjontaan kuuluva GEF Vision Energianhallintapalvelu on Suomessa suunniteltu ja palvelun tiedonsiirtolaite valmistetaan Suomessa. Vastuulliset toimet hiilidioksidipäästöjen suhteen on huomioitu myös logistiikkakumppanin valinnassa.


RAULI on Suomessa valmistettu näyttävä kokomusta kiinnitysjärjestelmä.
Mustat kiinnikkeet soveltuvat hyvin tummille kattopinnoille mustien aurinkopaneeleiden kanssa.

Esimerkkinä tiilikatolle asennus

Aurinkopaneeleiden asennuksessa tiilikatolle käytetään valmistajasta ja toimittajasta riippuen joitakin erilaisia kiinnikemalleja. Oheisilla esimerkkivideoilla on tarkoitus havainnollistaa asennustapoja ja esittää kuinka kätevä edustamamme kotimainen uusi Rauli kiinnitysjärjestelmä on.