AJANKOHTAISTA TURVAA

AJANKOHTAISTA TURVALLISUUSPALVELUA KOTIIN JA TYÖPAIKALLE
TURVAA JA MIELENRAUHAA PITKÄLLE TULEVAISUUTEENMURTOHÄLYTYSJÄRJESTELMÄN ASENTAMINEN JA HUOLTO LASKUTETTAVANA TYÖNÄ; UUSI LAKI  EDELLYTTÄÄ YRITYKSELTÄ TURVALLISUUSALAN ELINKEINOLUPAA:

* Uusi laki yksityisistä turvallisuuspalveluista astui voimaan vuoden 2017 alussa. Lain mukaan asiakkaalta laskutettava mm. murtohälytys- ja kulunvalvontajärjestelmien asentaminen  ja huolto pienimmässäkin määrin  ovat ns. hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä joita tulee suorittaa toimeksiantosopimukseen perustuen. Suorittavalla yrityksellä tulee olla Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Elinkeinolupaa tulee hakea viimeistään siirtymäajan puitteissa.

VAASAN SÄHKÖPALVELU OY :llä on uuden lain edellyttämä elinkeinolupa.KAMERAVALVONTA

* Tallentavat kameravalvontajärjestelmät ja etävalvontaratkaisut ovat kehittyneet korkealaatuisiksi ja jopa pieniin kohteisiin edullisiksi tekniikoiksi ja niiden käyttö on yleistynyt.


HÄLYTYKSENSIIRTO

* Perinteiset analogiset puhelinlinjat ovat Suomessa jäämässä historiaan; ainakin niiden käyttö puhelin- ja dataliikenteen siirtotienä on jäänyt yleistyneiden GSM- ja dataliittymien jalkoihin.
Toimitamme ja asennamme nykyaikaiset GSM - ja Datamodeemit hälytyksensiirtoon perinteisen puhelinlinjan jäädessä pois käytöstä.

Hälytys näillä laitteilla on mahdollista siirtää vartiointiliikkeen hälytysvalvomoon tai vaikkapa haluttuun GSM puhelimeen soittona ja hälytyskohtaisena tekstiviestinä.
nykyaikaiset GSM- ja datasiirtolaitteet voivat välittää hälytys- ja vikatiedot yksilöitynä tietona vastaanottajalle ja mahdollistavat usein muitakin hyödyllisiä toimintoja.