PATTERILÄMMITYS

Patterilämmitys on edullinen lämmitysratkaisu jolla on ominaisuutena helppo huonekohtainen ja tarkka säädettävyys. Nykyaikaiset lämmittimet, termostaatit ja ohjaussovellukset mahdollistavat monipuoliset käyttötottumukset ja huomattavaa säästöä energiankulutuksessa.

Valitse läpivirtauslämmittimet tai allergiaystävälliset, suljetut öljytäytteiset säteilylämmittimet. 

 

Lämmittimet sopivat erilaisiin tiloihin lämmitysratkaisuksi, sillä ne ovat helppoja asentaa ja vaihtaa uusiin. Miellyttävä lämpötila saavutetaan niillä nopeasti, koska suurin osa käytetystä energiasta muunnetaan lämmöksi. Lämmittimet soveltuvat uudisrakennuksiin, saneerauksiin ja lisälämmönlähteeksi.

TASO Miellyttävä yhdistelmälämmitin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

LISTA Vrt. Taso. Lista on matala malli ( 200 mm)

PETA Peittämissuojattu yhdistelmälämmitin esim. vaatehuoneisiin 

ROTI Roiskevesitiivis lämmitin esim. pesuhuoneeseen

BETA Virtauslämmitin elektronisella termostaatilla (5 - 30ºC) ja kytkentärasialla/pistotulpalla 

Glen Dimplex Nordic on norjalainen yritys joka kehittää, valmistaa ja myy energiatehokkaita tuotteita ja ratkaisuja. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita erilaisten rakennusten sähkölämmitykseen ja energian hallintaan.

Glamox-lämmittimien muotoiluun, helppokäyttöisyyteen ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin on panostettu. Saat sisustusratkaisuihin sointuvat, helppokäyttöiset ja sähkölaskua pienentävät lämmittimet.


WARMOS Kotimaiset huippulaadukkaat lämmittimet jokaiseen kotiin
Warmos-lämmittimissä vastus on suljetussa öljytilassa lämmittimen sisällä, tällöin huoneilma ei pääse kosketuksiin vastuksen kanssa. Warmoksen lämmittimet kestävät aikaa niin tekniikaltaan kuin muotoilultaan. Valitse siis kestävä suomalainen!

PURMO Öljytäytteiset lämmittimet - Yali Digital
Yali Digital tarjoaa erinomaisen lämpötilasäädön selkeällä digitaalisella näytöllä joka on lämmittimen sivupaneelissa. Lisävarusteena saa kosketus­näytön, joka voidaan helposti liittää Wifi-verkkoon.

PURMO Sähkölämmittimet - Öljytäytteiset lämmittimet (koko valikoima)