KAMERAVALVONTA

TURVAA KAMERAVALVONNALLA 


Tiesitkö että perinteisen IP järjestelmän PoE jännitesyöttö rajoittuu yleensä max 100 metriin ?  Dahuan patentoiman ePoE jännitesyöttö toimii jopa 800 metrin etäisyydelle !  Laaja laitevalikoima sisältää ePoE -tallentimet, kytkimet, sovittimet ja kamerat. 

Kameravalvonnan toteuttaminen näillä tuotteilla on nyt kätevää ja edullista. Mietitkö kohdetta jota haluaisit valvoa ? Jos kohteessa on toimiva Internet -yhteys, on tässä vaivaton turvaratkaisu.

Kamerat soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Lataa ilmainen älypuhelinsovellus tai selain-käyttöliittymä ja käytä ilmaista toimivaa pilvipalvelua... kätevää ! 
 

Nykytekniikkaa vanhan analogisen tilalle

Uusi hybridijärjestelmä on yhteensopiva perinteisen analogisen järjestelmän kanssa. Laitteistoon voidaan liittää vanhatkin toimivat perinteiset kamerat sekä olemassaoleva koaksaalikaapelointi. Päivitä vanha järjestelmäsi kustannustehokkaasti Uusilla kameroilla ja tallentimella.

Esimerkkinä Dahua -tuotemerkki; Dahua Technology on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman suurimmaksi videovalvontaratkaisujen toimittajaksi. Yhtiö panostaa vahvasti uusiin myös tuotealueisiin ja käyttää vuosittain 10% liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

Dahuan tuotteissa hinta ja laatu kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Laaja kamera- ja tallenninvalikoima tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa myös vaativimmat ratkaisut.


Ylläolevasta linkistä löytyy paljon tietoa henkilötietojen rekisteröinnistä 
( TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO -sivusto)