TURVAA KAMERAVALVONNALLA 


Esimerkkinä alkaen -luokassa:/ nopeaan toimitukseen:
Colibri IP kameravalvontapaketti, sis. 2 bulletkameraa + 2 domekameraa + tallennin + 1Tb kovalevy + 4 välikaapelia + varoitustarra  

HINTA 790 eur (joulukuu -17)

Kameravalvonnan toteuttaminen näillä tuotteilla on nyt kätevää ja edullista. Mietitkö kohdetta jota haluaisit valvoa ? Jos kohteessa on toimiva Internet -yhteys, on tässä vaivaton turvaratkaisu.

Kamerat soveltuvat myös ulkokäyttöön.

Lataa ilmainen älypuhelinsovellus tai selain-käyttöliittymä ja käytä ilmaista toimivaa pilvipalvelua... kätevää ! Dahuan valvontakamera, liitettävissä WLAN verkkoon: 

HINTA 169 eur (joulukuu -17)

Wifi-kamerassa tallenteet  MicroSD muistikortille, max 128GB. Muistikortti ei sisälly pakkaukseen. Easy4ip Cloud -palvelulla voit katsoa tallenteita ilmaisella sovelluksella verkossa. Optiona saatavana tallenteet myös pilvipalveluun Internet -yhteydessä (You can record daily or motion videos on Easy4ip Cloud and playback anytime anywhere).

Kamera soveltuvuu myös ulkotiloihin IP67. Kamera tarvitsee virransyötöksi 12 vdc / 6,5 W. Kameran mitat (mm); Φ110 x 81. Saatavana myös seinäasennusjalka.


    KAMERAVALVONTATEKNIIKAN ESITTELYVIDEOITA :


 

Nykytekniikkaa vanhan analogisen tilalle

AHD-järjestelmä on yhteensopiva perinteisen analogisen järjestelmän kanssa. AHD-laitteistoon voidaan liittää perinteiset kamerat sekä vanha koaksaalikaapelointi. Päivitä vanha järjestelmäsi kustannustehokkaasti AHD-kameroilla ja tallentimella.

Dahua Technology on kasvanut nopeasti yhdeksi maailman suurimmaksi videovalvontaratkaisujen toimittajaksi. Yhtiö panostaa vahvasti uusiin myös tuotealueisiin ja käyttää vuosittain 10% liikevaihdostaan tuotekehitykseen.

Dahuan tuotteissa hinta ja laatu kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Laaja kamera- ja tallenninvalikoima tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa myös vaativimmat ratkaisut.

Dahuan omalla P2P toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelisovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.


( Tietosuojavaltuutetun toimiston artikkelissa mm:
- Onko kameravalvonta henkilötietojen käsittelyä ?
- Missä kameravalvontaa saa harjoittaa ?
- Saako työpaikalla olla kameravalvontaa ? )

Rekisteriseloste on aina laadittava, kun henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan henkilötietolakia. Se on myös aina pidettävä rekisteröityjen eli kameran kuvaamien henkilöiden saatavilla.


Tämän esitteen ovat tehneet yhteistyönä viranomaiset ja yksityinen turvallisuusala. 
Esitteessä kuvataan kameroiden käyttökohteita ja niiden merkitystä ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan turvallisuudelle.

 

Oletko kiinnostunut hankkimaan kameravalvontaratkaisun tai päivitätkö vanhaa ?
Ota yhteyttä: