TOIMITAMME JA ASENNAMME
AURINKOSÄHKÖRATKAISUT
- hyödynnä aurinkoenergiaa


SÄHKÖENERGIAA AURINKOPANEELEISTA

Toimitamme ja asennamme sekä ns. On-Grid aurinkovoimalat (= sähkölaitoksen verkkoon liitettävät invertterillä varustetut aurinkopaneelijärjestelmät)
että Off-Grid ( akustolla ja lataussäätimellä varustetut mökkipaketit) -aurinkopaneeliratkaisut.

Aurinkosähkö on investointi tulevaisuuteen; 
uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa

Investointi on sitä kannattavampi, mitä enemmän käyttäjä voi itse hyödyntää paneeliston tuottamaa sähköä !  

aurinko(at)vaasansahkopalvelu.fi  Puh. 010 3875500Esimerkkejä ja tietoa tuotteista / tuotetoimittajista :

Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja. Olemme toimittaneet Suomeen kymmeniä tuhansia aurinkosähköjärjestelmiä ja vastaamme Suomen laadukkaimpien aurinkosähköratkaisujen tuottamisesta.quis.

Mitä on aurinkosähkö?

Aurinkosähkö on sähkövirtaa, jota auringonvalo tuottaa aurinkopaneelissa olevissa aurinkokennoissa. Valo muuttuu kennoissa sähköksi, jota voidaan käyttää sähkölaitteissa, syöttää sähköverkkoon toisten käytettäväksi tai varastoida akkuun.

Aurinkosähköä syntyy auringonvalon osuessa aurinkopaneelin aurinkokennoihin, jotka on useimmiten valmistettu piistä. Valo kulkee pieninä painottomina valohiukkasina, fotoneina. Kukin fotoni voi kennoon osuessaan irrottaa yhden elektronin, jolloin sen energiaa siirtyy elektronille. Tämä elektroneille siirtynyt energia näkyy aurinkopaneelin sähköjännitteenä ja sähkövirtana. Paneeleita kytketään peräkkäin ja rinnakkain aurinkosähköjärjestelmäksi tarvittavan kokonaistehon tuottamiseksi.


Tarjoamme korkeimmat tuotantostandardit täyttäviä aurinkopaneeleja, invertterejä ja asennusjärjestelmiä johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta. Olemme alan merkittävä aurinkovoiman asiantuntija.

logo

logo 


Energeasy Solar on palvelu, jonka tarjoaa Rexel, maailman suurin sähkömateriaalien jakelija ja energiaratkaisujen toimittaja, jolla on toimintaa 35 eri maassa ja 30 000 työntekijää. Meidät tunnetaan laajemmin alan ammattilaisten keskuudessa, mutta haluamme nyt tarjota hyödyllisiä palvelujamme myös suoraan kuluttajille yhdessä luotettavien asentajakumppaneidemme kanssa.