TURVAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Keskuksia on monenkokoisia ja niihin on saatavilla useita erilaisia ilmaisimia. Keskustyyppi valitaan siihen liitettävien ilmaisimien määrän mukaan.


Esimerkkinä langaton hälytinjärjestelmä
 DSC 10 hälytysjärjestelmä KIT

Esimerkkinä langattoman murtohälytysjärjestelmän Visonic PowerMaster 10 keskus, kauko-ohjain, magneettikosketin, liikeilmaisin, GSM-modeemi ja KP-141 langaton näppäimistö  
Kysy vaihtoehtoinen soveltuva kokoonpano. 


NEO/PMASTER etälukutunnistin, 8 kpl

8 kappaletta erivärisiä etälukutunnistimia Power NEO keskusten LED-näppäimistöihin. Avaimenperä-etälukutunnistimella voidaan helposti virittää ja poiskytkeä järjestelmä ilman, että täytyy muistaa salasanoja. 

Kosketusnäytöllinen käyttölaite DSC Power-sarjaan

Uusi DSC Power-sarjan kosketusnäytöllinen käyttölaite tuo helpon ja interaktiivisen tavan turvajärjestelmän hallintaan ja ohjaamiseen. Asentajan ja käyttäjän tarvitsemat ominaisuudet yhdistyvät uudessa käyttölaitteessa, joka toimii turvajärjestelmän hermokeskuksena. 


DSC Power NEO hälytysjärjestelmä

DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja PowerMasterin uusimman teknologian. Yhdessä nämä luovat erittäin monipuolisen ja turvallisen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

Suomen suosituimmat hälytysjärjestelmät on nyt jopa koottu valmiisiin paketteihin, jotka sisältävät peruskokoonpanon kodin tai toimiston suojaamiseen. Turvapaketeissa on murtohälytinkeskus GSM-/3G-yhteydellä sekä käyttölaite kosketusnäppäimistöllä tai LCD-näytöllä. Hybridijärjestelmät mahdollistavat sekä langattomien tai kaapeloitavien ilmaisimien asennuksen tarpeen mukaan.
Power NEO turvajärjestelmään on saatavana ilmainen, helppokäyttöinen mobiilisovellus PowerSeries Neo Go.
 


    HÄLYTYSJÄRJESTELMIEN ESITTELYVIDEOITA

DSC Power NEO hälytysjärjestelmän esittelyvideo

Videolla esitetään kuinka DSC- hälytysjärjestelmän keskus siirretään kesä tai talviaikaan.

Videoesitys VisonicGO Mobile App -sovelluksen käytöstä  (eng.)

Visonic APP -älypuhelinsovelluksella  ohjaat hälytysjärjestelmääsi

DSC Power Series PC1616/1832/1864 (v4.5 tai uudempi ) käyttöohjeen voit ladata allaolevasta painikkeesta

PC1616_PC1864 Käyttöohje.pdf

Ota yhteyttä hälytysjärjestelmän hankintaan tai ylläpitoon liittyvissä asioissa.