HÄLYTYSJÄRJESTELMÄT

TURVAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ

Nykyaikaiset hälytinjärjestelmämme ovat suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimitilan turvallisuustarpeet. Keskuksia on monenkokoisia ja niihin on saatavilla useita erilaisia ilmaisimia. Järjestelmä ja toteutus valitaan siihen liitettävien ilmaisimien määrän ja valvontatarpeen mukaan.


AJAX langaton hälytinjärjestelmä

Esimerkkinä UUTUUS , langattoman murtohälytysjärjestelmän AJAX StarterKit 
* hallitse täysin ja kätevästi älypuhelinsovelluksella
Aloituspaketti sisältää: keskus, kauko-ohjain, magneettikosketin, liikeilmaisin. Optiona lukuisia laajennusmahdollisuuksia !
Kysy tarvittava järjestelmäpaketti ; autamme valinnassa ja toteutuksessa. - helppoa ja turvallista !


NEO/PMASTER etälukutunnistin

8 kappaletta erivärisiä etälukutunnistimia Power NEO keskusten LED-näppäimistöihin. Avaimenperä-etälukutunnistimella voidaan helposti virittää ja poiskytkeä järjestelmä ilman, että täytyy muistaa salasanoja. 

Kosketusnäytöllinen käyttölaite DSC

DSC Power-sarjan kosketusnäytöllinen käyttölaite tuo helpon ja interaktiivisen tavan turvajärjestelmän hallintaan ja ohjaamiseen. Asentajan ja käyttäjän tarvitsemat ominaisuudet yhdistyvät uudessa käyttölaitteessa, joka toimii turvajärjestelmän hermokeskuksena. DSC Power NEO hälytysjärjestelmä

DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja PowerMasterin uusimman teknologian. Yhdessä nämä luovat erittäin monipuolisen ja turvallisen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

Suomen suosituimmat hälytysjärjestelmät on nyt jopa koottu valmiisiin paketteihin, jotka sisältävät peruskokoonpanon kodin tai toimiston suojaamiseen. Turvapaketeissa on murtohälytinkeskus GSM-/3G-yhteydellä sekä käyttölaite kosketusnäppäimistöllä tai LCD-näytöllä. Hybridijärjestelmät mahdollistavat sekä langattomien tai kaapeloitavien ilmaisimien asennuksen tarpeen mukaan.
Power NEO turvajärjestelmään on saatavana ilmainen, helppokäyttöinen mobiilisovellus PowerSeries Neo Go.
 


    HÄLYTYSJÄRJESTELMIEN ESITTELYVIDEOITA

DSC Power NEO hälytysjärjestelmän esittelyvideo

Videolla esitetään kuinka DSC- hälytysjärjestelmän keskus siirretään kesä tai talviaikaan.


DSC Power Series PC1616/1832/1864 (v4.5 tai uudempi ) käyttöohjeen voit ladata allaolevasta painikkeesta

PC1616_PC1864 Käyttöohje.pdf

Ota yhteyttä hälytysjärjestelmän hankintaan tai ylläpitoon liittyvissä asioissa.