TURVAA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄLLÄ

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Keskuksia on monenkokoisia ja niihin on saatavilla useita erilaisia ilmaisimia. Keskustyyppi valitaan siihen liitettävien ilmaisimien määrän mukaan.


Esimerkkinä langaton hälytinjärjestelmä
 DSC 10 hälytysjärjestelmä KIT

DSC-10 langaton hälytysjärjestelmä-kit. Sisältää DSC-10 -keskuksen, magneettikoskettimen, liikeilmaisimen ja GSM-modeemin. KYSY !

DSC julkisti uuden langattoman hälytysjärjestelmäkeskuksen, DSC-10, joka käyttää langatonta PowerG-tekniikkaa. PowerG-verkkotekniikassa yhdistyvät luotettavuus, erittäin pitkät langattomat kantomatkat sekä energiatehokkuus. DSC-10 hälytysjärjestelmään voidaan yhdistää kaikki DSC PowerNEO ilmaisimet.

DSC-10 hälytysjärjestelmää voidaan ohjata DSC Wireless -mobiilisovelluksella.

Liikeilmaisinkamerat (mallit sisä- ja ulkokäyttöön) lähettävät kuvia hälytysjärjestelmästäsi suoraan älypuhelimen mobiilisovellukseen.

Ladattavissa DSC Wireless mobiilisovellus älypuhelimeen.


NEO/PMASTER etälukutunnistin, 8 kpl

8 kappaletta erivärisiä etälukutunnistimia Power NEO keskusten LED-näppäimistöihin. Avaimenperä-etälukutunnistimella voidaan helposti virittää ja poiskytkeä järjestelmä ilman, että täytyy muistaa salasanoja.

Hinta 59 eur ( 12/-17)

Kosketusnäytöllinen käyttölaite DSC Power-sarjaan

Uusi DSC Power-sarjan kosketusnäytöllinen käyttölaite tuo helpon ja interaktiivisen tavan turvajärjestelmän hallintaan ja ohjaamiseen. Asentajan ja käyttäjän tarvitsemat ominaisuudet yhdistyvät uudessa käyttölaitteessa, joka toimii turvajärjestelmän hermokeskuksena.

Hinta 350 eur (12/-17)


DSC Power NEO hälytysjärjestelmä

DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja PowerMasterin uusimman teknologian. Yhdessä nämä luovat erittäin monipuolisen ja turvallisen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

Suomen suosituimmat hälytysjärjestelmät on nyt jopa koottu valmiisiin paketteihin, jotka sisältävät peruskokoonpanon kodin tai toimiston suojaamiseen. Turvapaketeissa on murtohälytinkeskus GSM-/3G-yhteydellä sekä käyttölaite kosketusnäppäimistöllä tai LCD-näytöllä. Hybridijärjestelmät mahdollistavat sekä langattomien tai kaapeloitavien ilmaisimien asennuksen tarpeen mukaan.
Power NEO turvajärjestelmään on saatavana ilmainen, helppokäyttöinen mobiilisovellus PowerSeries Neo Go.
 


    HÄLYTYSJÄRJESTELMIEN ESITTELYVIDEOITA

Ota yhteyttä hälytysjärjestelmän hankintaan tai ylläpitoon liittyvissä asioissa.